I loved you first, I loved you first

Sitter och spelar Samson för tillfället. Den och Fix you ska spelas på Marias minnesstund, är väl inte överdrivet sugen... meeen vet faktiskt att Maria älskade när jag och Sara spelade och sjöng, så vill göra det för dig.

Ikväll hade vi filmkväll med la clase. Såg nån huligan-film. Filmen var väl egentligen väldigt bra, men är inte mycket för blod och slagsmål så nja ingen höjdare för min del, mesig som jag är. Men min sallad från PAUS var i varje fall topp!

Imorgon firas fredagen med Jackelino, och sedan på lördag fm åker jag och bästavän ut på vägarna! SKÖNT att komma bort en stund och prata med min fina, vilket blir lite för sällan just nu. Sedan på lördagkväll ska det nog mysas med flickorna vad jag förstått? :)
Det är ungefär så helgen verkar bli.

Nu ska jag snart lägga mig, sköners!

Ta hand om varandra!

/ A

Nobody said it was easy


Idag körde jag på skola igen, skönt att halsen änligen släppt efter :) Det var en kortisdag och slutade vid 12, men hade sedan möte med prästen, och sedan låg jag kvar i Lila med mina fina flickor. Vi spelade gitarr, sjöng, pratade och skrattade. Hela tiden var du, Maria, med oss.
Efter det tog jag en kortis på stan och sedan en sväng mot pojkens hus. Där blev det efterlängtad kvalitéstid efter sjukdom osv. Sedan drog jag mig hemåt. Fick trevligt buss-sällskap av en härlig vän :) och sedan blev det in för tv-tittande.

Var förövrigt riktigt grymma grabbs på idol idag enligt min tycka. Skulle gärna kunna se de alla tre i fredagsfinalerna :)

Nu blir det säng, för jag är sjukligttrött!

Sleep tight!

/ A


Kärleken och gemenskapen övervinner döden




Blir så glad när jag ser dessa bilder. Sån lycka och så fina minnen! Den där helgen firade vi midsommar, vi rodde ut till en ö, låg och solade där och pratadade massor. En kväll den helgen sov vi på berget under stjärnorna och vi vaknade vid fyra då solen gick upp och värmde oss. Vi som hade bäddat ner oss i sovsäckar med massvis kläder höll på att smälta då, haha. Mjukisar, jeans, tights, strumpor, sockar, 3 tjocktröjor.. Vi slog nog rekord i att vara snabbast upp ur sovsäckarna då, haha :)


Idag försöker jag tänka på bra minnen, ler och förstår inte att detta är sant. Insidan har gråtit idag, känns som mina tårar har tagit slut på något sätt. När tårarna tar slut gråter hjärtat. Undrar när jag kommer ur denna bubbla då allt kretsar kring det här, då inget annat existerar? Tar det veckor? Månader? År?

En sak som märks är i alla fall att starkast av allt är kärleken.

Va rädda om er

/ A

söndag

Idag lever du för mig Maria. Tittar på alla bilder och tänker, varför är det så konstigt? Maria kommer ju komma till skolan på måndag. Jag kommer fråga hur resan var, vi kommer öva inför vår engelska redovisning och bestämma tjejernas filmkväll framöver. Klart du kommer. Något annat är inte möjligt.

Känns som jag lever i en bubbla. Idag finns inte riktigt, inte imorgon eller igår heller. Snart kommer i alla fall Sarisen hit, så ska vi spela lite gitarr och prata. Fixar om en låt till maria, fin fint. Kan inte tänka på så mycket så kan inte heller skriva så mycket. Livet känns för overkligt just nu.

/ A

when the tears come streaming down your face



Jag är tom, helt tom. Fått massor fina sms av folk som bryr sig, men kan inte riktigt ta in. Vet inte när jag kommer förstå det här. Vi hade i varje fall en fin liten minnestund med dina närmsta idag. Mysigt att tända lite ljus för dig, här hemma hänger även ljus tända i fönstret som jag hoppas att du ser.


Minnesstund i skolan och en sväng i kyrkan. Sedan bara segat hemma, halsfluss tror jag att det är som spökar. Blir nog att söka doktorn imorgon, jobbigt när hungern skriker i magen men halsen säger ifrån. Ska inte klaga över mitt, glad över mina fina vänner jag har, som uppskattas till tusen! Ska försöka få mig lite bättre sömn i natt, så ska krypa ner nu.

Glöm inte att uppskatta varandra!

/ A


MARIA FÖR I HELVETE KOM TILLBAKA


NEJ  NEJ NEJEJEJNENJENJENE FÅR BARA PAnik., vill skriva och framförallt SÄGA så himla mkt saker till dig och krama dig och FAN. Fan maria.


Jag bara gråter och gråter. klockan 15 ska vi vara i skolan.
allt är för din skull. vi kämpar nu.

Love, L.

even when the years have past, the memories will last

Vet inte riktigt hur min hjärna fungerar för tillfället. Ibland sitter jag bara i chock, fattar inget och stirrar ut i intet. Hjärnan fungerar inte alls som vanligt under de stunderna. Sen kommer stunderna då allt väller över, då tårarna forsar från mina kinder, då minnena värker i hjärtat, då allt är förjävligt.

Du av alla jordens människor? Varför? Du var en utav de snällaste människorna jag kände. Snäll mot allt och alla. Vill så gärna kunna spola tillbaka tiden till den dagen vi stod i musiksalen. Vi hade övat och övat. Chrille kom in och ville lyssna när vi köre. Han räknade in oss jättetydligt och vi tittar på varandra och log, det behövdes ju inte. Kommer du ihåg? Vi körde på och låten satt klockrent, kommer du ihåg hur stolta vi var? Kommer du ihåg hur vi satt i rummet och grät den sista gamleby kvällen? Jag kommer även ihåg min 15:de födelsedag, då jag fick en sån fin dikt av er tjejer, vi hade en sån mysig kväll. Och på tal om mysiga kvällar, kommer du ihåg då vi var hos Ciccis mormor och morfar och pratade långt in på natten och kommer du ihåg mjölkexplosionen och alla andra garvattacker i matsalen? Klart du gör, alla de här minnena kommer alltid finnas kvar i oss. Du kommer alltid finnas kvar i mig.

Som mamma sa till mig "Var glad att just du fick lära känna henne". Och det är jag. Det är jag som alltid kommer minnas minnena med dig, det kan jag lova dig.

Ta hand om dig fina du, du finns i mina tankar

Love Anna

h-lvete


<3

tittade på idol. Människor kan gråta av så olika anledningar. Mina tårar rinner av helt olika anledningar än deras glädjetårar. Glädjetårar borde inte få finnas, vill bara slänga fjärrkontrollen på dom! GAH!

helvetehelvtetehelvete

Vet inte vart jag ska ta vägen. Livet är för orrätvist.

/ A

tisdagggg

Letade efter någon bild att lägga upp, men orkar inte.

Rättskunskapsprovet behöver jag inte skriva om, just so you know. Men ändå väldigt bra dag! Köpte min fina kofta på håltimmarna och även lite godis bjöd plånboken på.

Sen blev det även träning, svettas lite kan vara skönt. Tog sedan ett skönt bad och precis när jag kommit upp plingade det på dörren, och där stod jakob i panik. Kompisens bil va sönder, han utan mobil osv. Men måste säga att jag gillar att bo i samma stad som min pojk. Gillar sådana spontana besök. Borde vara oftare med sånt, även med vänner? Mysigt när någon kommer och hälsar på bara så där.

Mötte idag en gammal kär vän. Konstigt hur det där med bra vänskap bara kan rinna ut i sanden så himla fort? Man märker det inte ens, läskigt. Det blir alltid snack när vi ses som "ahh länge sen vi sågs, vi måste ses snart" osv. meeen det blir ju aldrig av. Och hur blir det då om man skulle ses? Man har ju då missat så stora delar av varandras liv? Det är kanske därför man aldrig tar sig tid, orkar inte berätta..
Så helt enkelt gäller det att hålla kvar i de fina vänner man har. Det ska jag göra!

/ A

hey hey you

h a t a r rättskunskap. Okej, överdriver lite, men ändå inte kul så här sista kvällen innan prov. Men det är ju bara g-prov, sååå kan väl inte vara allt för svårt?

Försökte i alla fall få mig en romantisk stund med rättskunskapsboken i mitt rum som va fullt med tända ljus, hjälpte mig lite grann kanske.
Nu är jag trött och vill bara sova, men måste nog ta lite om Sveriges rättskällor som godnattsaga :)


Helgen spenderades förresten i Lördags med Ullan & Oddisen på kvällen , mycket trevligt. Sen igår var jag med min älski och tittade på älskade ESM, och på valvakan. Blir galen, arg och rädd över att SD kommer med. Inte ok nån stans enligt mig.

MEN nu blir det i alla fall sängen med mer plugg!

PUSSIS

/ A

life will smile for you




Igårkväll somnade jag efter idol i soffan, trött tjej. Men det blev en bra fredagkväll. Och idag är det trettonårs-fest här hemma. Så straxt kommer gäster, och jag får en fin kusin som sover över.
Pastasallad med avokado ska det bli, längtat efter avokado hela veckan.
Trettonåringen fick imorse en systemkamera, hon blev gladers kan jag lova!

Idag har det inte blivit mycket gjort, tagit det lungt och städat mitt rum och just nu spelas fina salem i mina högtalare. Han kan det där som får mig glad, härlig, speciell och skön röst.

Nu ska det fixas lite, vi hörs!

/ A

knitwear


Ärligt talat vill jag bara frossa i stickat. HUR mysigt är det inte? vill ha, vill ha, måste ha. Tyvärr finns ju bara dessa mysingar i storstaden. Men jag hittade i alla fall en fin stickad kofta på MQ idag, köper den på måndag.


Förövrigt så är det ÄNTLIGEN FREDAG! trodde aldrig att jag skulle överleva veckan i måndags, men veckan visade sig ju att gå fint. Och snabbt med för den delen. Ikväll vankas god mat, mys framför idol och kanske en sväng i bastun. Kan inte säga att det kan bli härligare än vad det är nu, TYP inget plugg! NICE.

Sa jag förresten att jag övningskörde ASlångt igår? körde i alla fall på 5:ans växel för första gången, och var bombegut! haha

Idag lånade jag förresten Birdget Jones Diary, som jag måste läsa i engelskan. Kul att det var någon annan ----- som hade reserverat den efter mig, så får bara ha den i två veckor? Borde ju ändå få ha den normal lång tid. Det värsta är att det är typ 4 veckor kvar till analysen ska göras, så måste hitta en ny bok. Känns halvkul.
Och varför är det så att (nästan) alla är så otroligt tjuriga och tråkiga på bibblan? De är ju knappast tvingade till att stå där, det är deras egna val och de får betalt. Så kan det vara så fruktansvärt att bjuda på ett äkta leende och trevlig ton? tror det :) Klagande tjej, jag vet.

Skolvalsröstade även idag, haha

Ha en trevlig frajdäj!

/ A

(bajsinternet funkade inte igår, så lägger upp vad som skulle kommit upp igår nu ist)


fredag

Slutade för typ 2 timmar och 15 minuter sen, men ska sitta kvar här i 45 minuter till!!! GAH. men vad gör man inte för lilla poodie och för att slippa åka hem och till stan igen ;)
är så himla himla trött och garvar åt ingenting och BORDE verkligen skriva klart reportaget som ska vara inlämnat om en vecka men orkar inte. är så TRÖÖÖÖTT. har varit så galet mycket plugg den här veckan. Men nu har jag iaf gjort klart labb 2 "lika löser lika", vg-mvg provet i nkB, gjort klart uppdraget i rättskunskapen och haft tyskaredovisning (vilket gick väldigt bra faktistk!)

hoppas att sara får sluta lite tidigare så att vi kan dra till stan snart. vill asgärna ha en chailatte och shoppa grymt mkt kläder!!!! :D:D (kommer väl inte hitta nånting ... :))

nästa vecka har vi inte så mkt tror jag, än så länge är det bara ett rättskunskapsprov och nytt block i nkB (typ ca 40 instuderingsfrågor! tjuhu)

ajustdet... matten ja... m..... FAN. hatar matteC



/ LINNÉA


smurfig tjej

har för tillfället en knallblå ansiktsmask på mig,  så är rätt smurfliknande right now.

Idag ringde jag kusin och frågade om date, så hon kom till mig med ett paket kladdkakekex. Sedan drog vi oss till farmors vind för att hitta lite gamla kläder oså. Kom hem med två skor, och lite smått. Hoppas att det kommer till användning och inte bara blir sånt som man aldrig kommer till nytta, we'll seee.
Kvällen fortsatte sedan med halv 8 hos mig och Idol, som vanligt.




Höstiga bilder från 2009.

Har verkligen fått höst känsla nu.. Träden börjar ju faktiskt bli gula! Rätt så härligt måste jag erkänna, gillar ju sverige med sina årstider.

Aja, allt för mig, masken stelnar så nu ska den bort

/ A


halv 8 hos moi, idol + nkB = <3


Pic från idag

Förut stressade jag ihop mig totalt, klarar verkligen inte av stress! Det värsta som finns. Men tur att man då har världens bästa pojkvän som kan få en på fötter igen! bääästbästbäsätbästbästbäst <3, förlåt.

Kan checka av lite plugg från förut. Måste säga att det känns extremt konstigt att skriva ett reportage om Eva och Adam, precis efter att de tagit frukt från kunskapens träd. Men säkert jättevärt att i framtiden skrivit om detta.

Va nyss ute och övningskörde lite, första gången runt inne i stan. Lilla sörping, men ändå haha fick panik. Fick motorstopp mitt i en korsning med en bil väntande på sidan, och en bakom. Har varit i skönare stunder än den kan jag lova! men löste det. Bilkörning är nog ändå inte riktigt min grej som jag en gång trodde, haha.

Nu snart blir det halv 8 hos mig, sedan älskade IDOL. och sedan nkB-plugg tror jag. Kan väl inte bli bättre?

ha det göttans!

/ A


för mycket plugg

NkB labb, Rättskundskaps uppdrag, SvB reportage, EngB artiklar x2 (+ MÅSTE prata med mia), Tyska redovisning, NkB vg/mvg-prov, EngB dikt att kunna, EngB skriva kommentarer på eds, välja SvB bok, börja läsa EngB bok (+ välja muntigt/skriftligt), MaC ws, SUPERSTORT geografi uppdrag, och ja...

det var väl allt. Inga problem va? nä nu kör vi! Min eftermiddag känns fullbokad.


(och förövrigt sara, jagvet. JAAAG bloggar iaf flitigt :) )

Puss o tja

/ A


äntligen söndag

okej, lite ironi i rubriken kanske. men ändå, längtar till ikväll, till ensam mamma söker. ÅH! ääääntligen! haha.

Igår va jag en sväng på medeltidsmarknad med mami & lillebror. Sedan gick jag hem till min far för fix och sedan på partay i Linghem. Riktigt trevlig kväll med mycket skratt, förkyldningen hälsade dock på framåt natten med huvudvärk och lite så, men men! Rasmus & Emma fångade några fina bilder, så får se om jag bjuder på några någon gång.

Idag blev det en till runda i medeltiden igen och sedan back till norpan.

Nu är jag rätt seg, så ska väl inte göra många knop. Kanske lite välbehövligt matteplugg. Senare kommer min älskling och pussar på mig, längar. och LÄNGTAR till 20.00 <3


Har hittat kamerasladden! så såhär ser jag ut just nu.

Ha det finersbaniners!

/ A

lässen tjäj

Idag är det ingen glad anna. Från att det ikväll skulle varit insparksfest, till bio med flickorna, till att mysa & va sjuk tillsammans med jakob, till att sitta helt själv hemma, sjuk. Och har fått dissat fina klappe för den här nedrans förkyldningen också. Suck!

Dooooock gjorde en sak min dag, att det är IDOL ikväll på tv. Då har jag iallafall 1 timme som är rolig. Sjukt deppig tjej, haha överdriver väl något. Har ju godis, chips, cider OCH kladdkaka hemma + massa halstabletter, det är ju ändå heeeelt ok.

Det roliga är ju att ibland vill man nästan bara vara sjuk. Bara få ligga i sängen, sova och se på tv/film, få hem gott o äta och bara njuta. Men när man väl är sjuk gör man nästan vad som helst för att inte vara det. Människan är ju aldrig nöjd. Kanske längtar inte alla efter att vara sjuka, men jag gör det ibland i alla fall.

Min dag har inte bestått utav så mycket. Tittat på skitpogram och sovit. Jag upptäckt saker som jag inte visste under olika pratshower, tittat på gråtande människor som fått sina hus fina, tittat på Oth (som jag förövrigt aldrig gör) och på massa annat. Har även lärt mig några reklamer utantill. Bland annat "Mamma till pappa: köpa mjölk, är inte du ledig idag?", "dotter: mjölk och lim?", "mamma: ja det krisar", "lillebror: mjölk, lim och lösa naglar", "dotter: Löösnaglar pucko!!", "lillebror till pappa: tjeeena farsan".

Lärorik dag helt enkelt :)  Men nu blir det att fixa nån mat, se på mer tv och kanske sova lite. Imorgon är det party, haha.

Förresten, kan ju inte riktigt visa klippet direkt här på bloggen, så ni får ta arbetet att klicka in på länken (http://www.youtube.com/watch?v=0hcgIsW2IJM). Det är Olle Hedbergs audition nu i veckan, riiiiiktigt härlig röst. Jag gillar!

Men ni, ha det finers, jag ska krya!

/ A


träningsvärkis

kan inte röra mig idag, bokstavligt talat. värker verkligen i hela armen, går inte att ha den rak. haha riktigt illa.

Meeeen dagen har väl ändå rullat på bra, känner dock på mig att jag kommer bli förkyld för näsan rinner. Har pluggat som ett djur idag, så klar med lite saker, vilket är skönt.

Nu ska jag fixa köttfärssås och sedan dra mot jackelino när han har slutat träna. Det blir plugg, fast jag vill nog helst se på idol och skånefruarna, och jag brukar ju få min vilja igenom , heheheh :)

Blir inga roliga bilder eftersom att jag inte hittar min sladden till systemen, och mobilbilder är ju sådär kul. Men får se när den dyker upp.

ååååch idag har jag världens sakna ryck tillbaka till turkiet, trivdes ju faktiskt med 42+ i skuggan, maten, vattnet o ja, ta mig tillbaka!

Nu kallar spisen, haha

/ A

DAMPAR:D:D:D:

ärskihungrig, skittörtsig skitirriterad:D:D:D:D sitter med annisen i ett bås i skolan och slår ävenpå detta jävla tangetbord. blir så trött på skiten. ska VERKLIGEn köpamig en litendator jag kan ha i skolan jämT!!!!!!!!!!!!!!

har nya skorna idag och inviger ponchon också som ja köpte för ett tag sen. urmysig:D
nu ska jag ...... eh...återgå till plugget.menkan typ int koncentreramig när jag har ensån JÄVLA dålig dator och närjagärså hungrig

det är inte mening att orden ska sitta ihop!!!!!!!!!! orkar inte slå på tangetbordet. men nu gör jag det.

taggar idol

tjeeena. Blev ju kortis dag idag, fint! Hade ingen sista föreläsning, så blev bara till 12.10, gillagillagilla. Men va kvar till 3 och var flitig ändå, duktig som jag är.

Sen blev det hem, byta om, halta ner mot träningen och köra BÄSTA aerobic-styrka. Har sån nedrans träningsvärk sen igår att det knappt går att sätta sig ner, fytusan. haha men ändå rätt skön känsla, bevis på att man kämpat bra ;)  eller ah.. kanske att man är dåligt tränad. Men får se om jag ens kan gå imorgon, haha usch.

Taggade flickor


Nu hjälper jag pojken med nkB, skönt att höra att man "är bra att ha". haha tack typ. Seeen blir det IDOL. Eller ja, typ NU. oj oj. Vi hörsssss!

/ A

skit

Skitdålig eftermiddag & kväll igår. Dålig förmiddag. Slår nästan sönder skolans alla datorer snart. Mellanslag fungerar inte fall man inte trycker (slår!!) jävligt hårt!blir fan galen. alla andra 2or på skolan är på eber förtillfället men jag sitter i skolan. :):):):):):) har gjort rättskunskap, nk-labben och nk-begreppen. redo för prov på torsdag???? njaaaaaaa....

dyngskönt att vi inte har någon naturföreläsning i eftermiddag! så jag och anna slutar 12.10!!!!! tjena vad skönt!


Sträcker upp mina händer, tror det här kan vara början på nått stort



Pics: Par Margaux Lonnberg

-

Har äntligen tagit tag i att köpa mig ett friskiskort (bra bättre BÄST), har inte blivit mycket träning under sommaren pågrund av knät, men nu så! Började stenhårt på skivpass och har spagettiarmar nu, skakade av mjölksyra under passet. När det va som tyngst och jag trodde att jag skulle döö så drog de på "genom eld", så jag fick ny energi och fortsatte kämpa. Det lär väl kännas de kommande dagarna, men så skönt!

Såå nu ska jag hoppa in i en välförtjänt dusch och sedan krypa ner i sängen framför tvn.

Imorgonbitti bär det av mot eber aulan för D.D.D-info, sen kör vi på långdag som linnéa berättat, fytusan.

Men men, ha det finers!

/ A




VILKET TJAT


om att jag inte uppdaterar så mycket här!!!! haha. Men nu (bara för att du har tjatat anna.....) så uppar jag! om fem minuter ringer mitt mobilalarm som säger (typ) att jag ska cykla till skolan! men jag snoozar. som vanligt. heh.. imorse snoozade jag från 8 till halv 9 BARA FÖR ATT JAG VILLE HÖRA ALARMLÅTEN............. hallå??? som om jag inte får höra den i 83586579834 veckor till???? men iaf, har bara PH, BG, rättskunskap och matte idag! MEN på grund aaaaaaaaaaav håltimmar så slutar jag inte typ 2 som man kunde ha gjort om dom pressat ihop lektionerna lite utan KLOCKAN 16:10... fast aa, inte så jättefarligt om man jämför med morgondagen........ 8.00-16.10........................ finner inga ord.

Har iallafall ett jättefint halsband på mig (bild) som jag fixade ihop för typ 5 min sen. klockan ringer om 3. äsh. ska ladda för skolan nu genom att dunka lite kyrklåtar. (hahah fan vad kristen jag låter. är inte det)

helgidelg

har varit en faaantastisk helg måste jag säga!  Först sjukt mysigt hos Frida med supergod mat & trevligt sällskap. Myste något galet med ullis kattunge, ville sno med den i fickan. Men det skulle hon säkert märka. Fick dock en rolig nyhet när jag kom hem till mami, att vi kanske ska få en katt! :DDD  en gammal en som hennes jobbarkompis inte kunde ha kvar, sååå vi får se :)

Sen i alla fall på lördagmorgon åkte båten mot ön, och har haft det helt fantastiskt med min pojke hela helgen. Solen har varit framme hela tiden och vi har åkt på ro-turer, lagt nät, hoppat studsmatta, pratat, skrattat och pussats. Kunde inte blivit bättre.

Nu är jag hemma i stan och sitter med solbrända kinder och har precis smällt i mig en macka med kantareller på, mumma. Livet är allt bra ibland.

Flaaaaaschar lite bilder för er. Titta och njut



Fina linnéa som förövrigt va DYNGsnygg den dagen



På promenix med Frida och vovvsen i kvällssolen


Jakob & jag på landet, haha


Så, hoppats ni njöt. haha. Åter igen, känns det inte som att det är jag som äger bloggen? jo. Borde typ döpa om den till ANNAS eftersom att linnéa skriver här lika ofta som vi älskar maC.

/ A

kräftskivaaa

sheena, idag fastnade jag i någon främmlings tuggumi, kan nog inte säga mycket mer än att det var otroligt vidrigt, haha. har gått runt med en fin, frääsch, underbar, otrolig, snygg fläck på mina tights hela dagen. fantastiskt.

Nu ska jag sluta ironia mig, jag har precis fixat mig klart och drar snart ut på landsvägarna mot kräftskiva. Har även packat klart för helgens skärgårdstripp :)

Bara jag som känner att jag är den ända som bloggar på min OCH linnäjas blogg? Hon sa att hon inte skulle ha blogg paus på denna blogg, men what what what?

Mycket klagande, men skulle mest bara säga hej. Någon bild får ni inte för att jag lyckades inte ta någon. Antingen bara på min mun, eller också bara på min tröja. nedras cam.

Meeeen ha det finers,

/ A


gkväll

Jämfört Nigeria, Irak och Sveriges rättsväsende lite ikväll, konstigt nog rätt så intressant. Gillar faktiskt rättskunskap, eller ja det är helt ok. Dock valde jag lite krångliga länder, får se om jag kanske ändrar.

Blev ingen biltur, blev en stund med gitarren istället. Funkar väl det med. Har även ryckat med orhagen och asghari, och får ryck igen bara på tanken av det. FÖR sjukt.

Helgen verkar förövrigt bli som planerat! Riiiktigt bra! occch jag har fixat så jag kan gå på insparken också!
FÖR bra?!

Nu ska jag krypa ner och titta på OC sen blir det nog sovdags. h a t a r att börja 8.15 på en fredag, INTE rättvist.

men men, simma lungt som Idis hade sagt

/ A


skärgårdsbehov

haha förra inlägget måste nog varit det bästa som någonsin skrivits. haha

Idag var en bra dag, Orhagen har gått runt i stor tjock tröja och min stora sjal och jag har gått runt i jakobs varma kofta och vi har ändå frusit. Meeen humöret har ändå hållt sig på topp nästan hela tiden.

Torsdagkväll nu, fredag imorgon, var det inte nyss jag skrev att veckan susat förbi? jo. Men aja om planerna för helgen går som jag vill drar jag på kräftskiva till två av mina finaste vänner imorgon, och sedan ut till ön med älskling och mi familia lördag-söndag.
Har stort skärgårdsbehov nu känner jag, så vore väldigt härligt om det blev av.

Ikväll hoppas jag på att kunna brumma lite i bilen, mysa vid tvn och kanske kolla lite rättskunskap.





Bjussar väl på några bilder från en otroligt mysig kväll med mina kusiner på ön i sommras. Sjukt va vattnet va varmt det kvällsdoppet. Sommaren smet iväg för fort, helt klart.

Aja, nu måste jag kirra barnvakt till nästa fredag så jag kan gå på inspark!

Auf Widerzien (stavning)

/ A

red 3

sitter och taggar engelska med idis och orhagen. solen skiner och vi fryser.
puss o hej

/ A

RSS 2.0