jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Vi är bra ja som sagt.. haha så därför unnade jag mig en kväll utan plugg. Huvudet har inte riktigt hängt med ikväll så texterna om antiken liksom fastnade inte, så kör på det tillsammans med min fina pojk imorgon istället.

Ikväll kände jag att det vore väldigt skönt att bara trycka paus ibland. Liksom kunna släppa allt. Försökte släppa allt genom att ha Winnerbäck i högtalarna, hjälpte lite.


har föresten blivit lite korthårigare!

"Linnéa sa att du skulle till frissan? När ska du dit?"
"Va precis där.."
"jahaaa, va fint det blev.. hehehe"

Så antar att det inte syns nått vidare, men skönt i alla fall!

Nae ska väl ladda upp medan internet fungerar, herr internet lever sitt egna liv ikväll. Ha det finers!

/ A


YEAH

Alla naturfrågor klara, både för mig och Anna! SÅ JÄVLA ASBRA VI ÄR!!!!
Kör lite rättskunskap för tillfället, ett jättelitet (hahaha sure) uppdrag som ska vara klart om nåra veckor, men a, bäst att köra igång på direkten. Sen blir det renskrivning av engelskan och svara på några frågor om Medea (2000 gammal litteratur! Svinskoj...)
MEN NU? FÅNGARNA PÅ FORTET!!
WOHOOOOOOO


LINNÉA

We share the same soul


Drömmer om att jag har pengar. Dessa plagg skulle väääldigt gärna få bo i min garderob, och förhoppningsvis kommer dojjorna göra det och eventuellt nått mer. Men måste nog ta och rensa mina garderober först, förstår inte att det alltid ska samlas så mycket skit i dom.

Just nu lyssnar jag på fin musik och pluggar. Har inte blivit mycker gjort i skolan, så kämpar på lite nu.
Kanske blir att se fångarna på fortet sen, vi får se vi får se. Lite tv-häng ska det väl bli.

Nu blir det i alla fall att slänga ögonen mot NkB-boken.

/ A

söndagkväll


Helgen har sprungit förbi och imorgon kör vi på igen, längtar inte ett dugg. Helgen ivigdes ju med flickorna, och det blev jättemys. Sen på lördagen blev det joggning, promenix med b-friend och kräftskiva på kvällen. Och idag har jag klämt fingret på returpunkten, fikat hos mormi, varit på hc och segat hos b-friend. Nu borde jag sova, för imorgon ska jag gå tidigare till skolan och möta orhagen. observera att jag går dit tidigare på en måndag, då jag har min fina sovmorgon.

Gjorde förresten ett fint armband till mig själv idag, flitig som jag är. Ska nog bli nya grejjen till födelsedagar.
Det är ju liksom roligare att få något egenskapat och unikt, enligt mig iaf.




cooltjej, vet. nae men va bara tvungen att prova att lägga upp en bild, så tog ju självklart den finaste.
Känner föresten att jag måste vara den enda människan i stan som inte vill ta på mig höstkläder än. Idag hade jag sommarklänningen med kofta till, lite kallt dock när temperaturen sjönk till 9 grader. Men vill INTE ta på mig jeans, jacka, koftor o grejer. Vill i så fall köpa nytt, men det vill inte plånkan.

Nu kallar min säng!

Good night

/ A




FLITIG


grymma i skolans hiss! har frusit och haft det apdåligt idag känns de som. Bröt till och med godislöftet för att jag kände att jag kommer dö fall jag inte får i mig godis, skickade iväg ett mess, slängde ihop böckerna och med JÄVLIT snabba steg bort till ica strömmen och 10 min senare 30 kronor fattigare (ojojoj) men lite godis rikare. Och det är det som betyder något. MMMMMMM. Var så otroligt apgott ärligt talat!

Förresten, måste lära Anna hur man lägger in bilder ;)

Allt är typ dåligt i skolan nu, alltså som anna sa, först asslappt och sen PANG asmycket att göra! Men som tur är är ju Anna och jag världens flitigaste och bästa pluggpolarna (haha.. om de nu vore så väl) så vi gör ju klart allt på en gång;) MEN ÄRLIGT, det har faktikst hållt hittils. hoppas det håller hela året. alla år. har bara 2 kvar.. sen går vi skilda vägar... HAhaha. ae, MEN NU LEVER VI NU OCH NU HAR JAG MASSOR ATT GÖRA.
Imorgon? om jag ska träffa någon? om jag kan sova hur länge som helst?? HAHAHA.Nej. naturkunskap. materia!!!! WOHO:) Lovelovelovelove. rättskunskap också rå. i love.
okej, nu är jag ute och cyklar (känns de som)(är skittrött)
ska sluta nu. det blir ba värre och vä ... aa. okej STOPP

LINNÉA

friday i'm in love

äntligen fredageftermiddag! konstigt va snabbt veckorna rullar på. 1 vecka avklarad i skolan, bara 548631665648741 kvar.


Varit en jobbig fredag, har varit sjukligt trött och det var äcklig mat i skolan. Datorn verkar också vara trött idag, allt är segt. Hittade dock kapet på HM, en långärmad tunn tröja till träningen för 30 kr, nice. På HM blev jag även fotograferad. Det va ett gäng "nollor" som skulle fråga nått i kassan, typ om nån bh eller nått.. De hade svarta soppsäckar på sig och på kinderna stod det nollor. haha så skönt att inte vara 1:a.



Idag avbröt Linnéa sitt godislöfte och vi köpte massa lösgodis för att pigga upp oss. Sååå det betyder att jag har en fin godispåse i väskan som jag ska lägga mig framför tvn med nu tänkte jag.

Ikväll kommer mina flickor och linnéa hit, myspys.

/ A

hata naB

OKEJ. JÄVLA NaB-KURS HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
frågorna är ju tamefan ASSVÅRA. PALLA....

Anna.. i need help röh.

Får bli lite engelska istället, ämnet som jag kanske älskar allra mest??!?!?! haha NOT.

är SÅ trött!!!!

/ LINNÉA

här är den siamiska (eller hur de nu stavas) bilden!


VI ÄR BÄST


men som sagt... asmkt att göra så bäst att dyka (njaa inte riktigt....) ner i naturboken och köra på!

/ LINNÉA

my secret lover

tjenahejsan Har tagit en paus från mysandet med min hemliga älskare, rättskunskapsboken. Sjukt va mycket plugg det dök upp idag? Igår kändes det lungt, men idag så bara PANG. Idag chillade jag & the best ute i härliga augustisolen (regnet) och jag å linnea blev siamesiska tvillingar, rätt mys. Har förövrig allt för fina tjejor. imorgon är det fredag. längar. Nu skriker my lover på mig igen, hörs / A

I am you, you are me

Ska väl mest bara säga godnatt iförskott och säga att livet är bra.

OCH... att Linnéa och jag är kära i Charlie the vlogger, haha. Bådar gott för våra dialekter?


Kort inlägg. Men det viktigaste kom fram, charlie i våra <3

Sleep tight

/ A

Wirviel Uhr ist es?

Okeeej!!! ORHAGEN här. Linnéa alltså heh. Anna har ju varit duktigt och uppat här (GO ANNA!) så kände att jag INTE kan vara sämre, så GO LINNÉA!!! ;)

Ska också kolla lite vloggar tänkte jag och få till det där med dialekten som Anna skrev i inlägget under.. Vekar vara riktigt viktigt... Undrar bara lite hur det ska gå med min fina inte så jätteöverdriva(?) östgöta??!? Hello IG i brittisk dialekt?! Äsh, bara att kämpe påh döh.

MatteC har förövrigt börjat och än så länge hatar jag den inte. Jag och Anna har förberett oss med en "hata maC och naB"-kategori. maC för att... aa, vi inte gillar matte så mycket kanske och att det kommer bli jävlit tufft. och naB för att... aa.. samma som med maC haha. Men ska nog köra på VG i naB, både jag OCH anna! COME ON NU SKÄRRE!!!!!!!! Detta klarar vi. Vi har ju kategorin "bra bättre BÄST" som hjälper oss! ;)



Tyskan då.. JOOORÅ, går väl KLOCKRENT, har bara haft en ty-lektion än så länge. Tyska 2 HERE WE GO! MVG MVG YEEAHA!!!!


Aja, allt för denna gång.. Vem vet när vi hörs nästa gång.... Bara Gud vet..... *helst med berättarröst*

LINNÉA

vänsdäj

Barabambababaaaaa tro det eller ej kära läsare, vårt första riktiga inlägg är här! yes!

Sitter och tittar på vloggar av Charlie McDonnell. Han har brittisk dialekt och det måste vi skaffa oss under engelska B fick vi höra idag. Eller ja inte just brittisk, men vi måste få bort svengelskan. iiiiinte kul, eller kul kanske men inte lätt då. Usch, gillar inte engelska längre. Vi får inte heller prata svenska på engelskapassen, hur ska detta sluta?

Va på stan en sväng förut med Orre & Malmen. Checkade skor och provade 4 byxor/tights på hm men inga dög. Ska ta mig en funderare över skorna, men några ska det bli :)

Snart blir det mys med pojkvännen, kan inte annat än gilla.

Roligt inlägg.. Måste typ skaffa en ny kategori? Om sånt som är ointressant. aa, Orhagen får fixa!

Nu ska jag checka mer vlogg!

/ A

WOH

Kör igång nån dag nästa vecka! Den som väntar på nått gott....

RSS 2.0