Mr. Cold

Mr. Cold har besökt mig och gett mig lite halsont, trötthet och hes röst. Thank you man!
Skulle egentligen träffat mina älskade pinglor och planerat nyår, men flexiba (lata, sjuka, sega) som vi är blev det msn-date istället! Så nu är allt klappat och klart! eller nja nu när jag skrev det kom jag på att jag missade nog vart vi skulle vara? aja, inte så viktigt..

Som you girls märker började denna blogg som nått oseriöst (tror jag i varje fall). Sen blev jag nog lite seriös, men orkar inte skriva här ändå. känns så fel bara, (fast nu skriver jag ju ändå). Ajah jag har hittat ett nytt place där jag bara skriver för mig, så det här blir för gott ett hejdå här. :((( nä men kanske skriver nått här nån gång, och linnea som den flitiga bloggerskan hon är lär ju fortsätta lika flitigt ;)

Men aja, nu sitter jag här o pratar pussar och kärlek med Linnäja, och tittar på fina bilder. Alltså ärligt talat, så fina och härliga, jag giiiillar:


Pics: Margaux Lonnberg

Blir så sugen att tatuera mig också, fast nä. det kommer jag ju aldrig (våga) göra.

mmmm men tjarå bruds, god fortsättning som man säger

/ A

minus nitton

haha kom ihåg för ett par år sedan, då va vi på luciavaka och festade den här kvällen. Vi dansade och trodde vi va fräna, när vi kom hem mitt i natten fick jag och kusin nått ryck och ställde oss i duschen. Då kom låtsasbror och hans kompis ut och undrade va vi styrde med och hur fulla vi va, så vi brast i skratt och la oss på golvet. Vilken kväll det va, haha.
Idag såg jag de små flickorna och pojkarna utanför Luciavakan springa runt med cigg, i t-shirt och tunna tights i -19. Härligt, men de tycker säkert de är jättefräna. Själv fryser jag med underställ, jeans och full mundering, men det är väl olika.

Tycker dock det är skönt att jag faktiskt blivit lite vuxnare av mig (konstigt nog..), och är förbi den där åldern. Känns skönt att jag faktiskt inte behöver tro att jag är frän, utan faktiskt är.. haha nä men ah ni fattar.

Va i varje fall i kyrkan idag, tittade på min lilla kusin när hon sjöng solo. Blir så JÄKLA stolt. Hon sjöng bäst av alla idag och fick många till tårar, amäjsing. Dock lite orrättvist att hon fick typ all sångröst, kunde ju gärna ha fått delats upp lite i kusinskaran :) 


Jag och kuss 2009 tror jag

MEN nu ska jag packa till mami, börjar 8 imorgon :(

Ha det fint girlssssss

PUSS
/ A
9 december, Anna-dagen

Glömde för några sekunder bort att det är vinter ute och skulle klicka hem en ASfin sommarklänning, glömde sedan bort att jag inte var 18 och inte kan beställa hem än..... ogillar.& inte att glömma, det är min namsdag idag (lite linnäjas) höhö.Har förresten världens bästa vänner!!

/


like a bird without a song

Blev lite sugen på att skriva nått, lägga in bilder här osv. men kom av mig vid ett samtal, jäkla skit 2010. vill bara ha 2011 NU. det måste bli bättre än 2011. Visste att de sista månaderna inte kunde hålla sig bra, nått skit skulle hända då också. ÅHH. Så måste skriva av mig nu. Läs om ni vill, men mest skrivet för min egen del.

Kan det vara så att det börjar bli tomt på folk i himlen så det krävs påfyllning?

Jag tror själv att allt händer med en mening, att allt beror på ödet. Men ibland kan jag inte annat än att tveka på det. Varför ska så mycket hemskt hända just 2010? Blir rädd men börjar tänka att det kanske sker nått hemskt här 2011, så alla fina måste bort innan. Fast nae, borde ju inte heller stämma.
Kanske finns olika meningar med det hemska, något som vi kommer komma på efter lång tid, men även att vi ska lära oss av misstag. Att vi måste ta vara på dagen och varandra. Bara himla hemskt att det ska behövas ta liv härifrån för att vi ska förstå sånt.
Självklart så kan inte alla leva föralltid, det vet jag. Men det är jobbig när folk försvinner för gott, vare sig personen är gammal eller ung.
Man måste helt enkelt bara uppskatta alla omkring sig, gamla som unga, för vi vet aldrig vad som händer i morgondagen.

Vila i frid Maria och Ethel & ta hand om varandra i himlen.


RSS 2.0