glad chej

Stannade på Hageby Centrum på vägen till mami. Tjänade ju faktiskt ihop 400 kr presentkort på HC när jag sprang i trappor i torsdagskväll! Såå kom hem med två tröjor och hårinpackning, för bara 20 egna kronor. Bra bättre BÄST!

Nu väntar jag på mami, när hon kommer hem ska vi fixa potatisgratäng och kyckling! Sen kommer min pojk hit efter alla hans bandymatcher idag. Då blir det Ensam mamma söker och Beck, sjukligt bra.

Nu myser jag i en av de nya tröjorna:


Ha en fin söndagskväll,

/ A

when tears stream down on your face

De senaste dagarna har bara sprungit iväg. I torsdag fick jag springa i trappor med Malin x2, delade ut reklam oså. Inte alls kul..

Seen blev det fredag, det var nog den första fredagen som jag inte längtat efter. Men det var en otroligt fin och otroligt jobbig begravning. SaraA och ett par tjejer sjöng Carry you home och Fix you, väldigt fint och passande. 
Efter begravningen va vi på minnesstund i församlingshemmet och mumsade på Marias favoriter Taco & Kärleksmums.
Resten av kvällen tog bästavän hand om mig, vi såg på film och gjorde sånt vi alltid gjorde förr, färgade även hennes hår och åt jättegod mat. Riktigt mysigt och behövligt.

Lördagen började med promenad med min älskade man, sedan åkte jag till pappis. Senare körde jag ut till frida, och övernattade hos hennes grannar där vi var katt och hundvakt. De hade tre kattungar, aldrig sett något sötare haha. De va på varandra hela tiden, så fort de va borta hittade vi dom liggandes på varandra i garderoben eller gömda någonstanns. Och gjorde en katt en sak, typ hoppa upp för ett trappsteg va de andra två tvugna att göra lika dant. Haha sjukligt söta. Fridis och jag hade det jättehärligt och sedan gjorde vi pannkakor till frukost, mumsigt.  

Några bilder från begravningen:

 









Ta hand om varandra

/ A









den vackraste stunden i livet var den då du kom

Hade lååång skoldag, för lång. Men mår ändå bättre idag. Hade mitt fruktade nkB-prov, men gick nog ändå helt okej, så det känns bra :) Nu ska jag bara klara rättskunskapskompletering imorgon så är jag nöjd!

Imorgon ska vi träffa prästen Anna igen, blir skönt. Gillar att prata av mig hos henne, så måste nog fortsätta att träffa henne även efter begravningen. Hon säger så mycket klokt, blir avundssjuk på att inte jag kan tänka så smart..

Sen imorgon ska jag nog sova hos min efterlängtade man, härligt och på torsdag blir det stan med fina sari, härligt och sen lov, hääärligt. Det här lovet är verkligen vid rätt tillfälle! Är helt slutkörd i hjärnan, så behöver verkligen några dagar ledigt. Fast blir ju såklart plugg även på lovet, det är ju kunskap vi går på ;)


Pic: Victoria Törngren

På torsdag köper jag även denna tröja, den verkar vara väldigt mysig


Nu ska jag läsa om EG-rätten och sånt kul.

Ha det fint!

/ A

It started out as a feeling

Häftigt det där med känslor, att de kan kännas så himla olika. Från att vara sprudlande glad ifrån tårna ut i fingerspetsarna kan det lika gärna vara sorg som sträcker sig och värker ifrån knopp till tå. Sedan verkar sorgen kunna gå ut i ilksa, vilket jag tror mest beror på att man glömmer bort att ta hand om sorgen. Glömmer man att ta hand om det jobbiga måste väl kroppen känsloexplodera på något sätt, vilket visar sig i ilksa. Sådan ilska som inte går att sätta ord på, sådan ilska som bara värker och finns. Sjukt att känslor kan värka så dant också, det gör för ont.

Just nu är det sorg och saknad som värker. Det slog väl tillbaka nu ifrån mitt ilska-ryck tidigare idag. Det gör så galet ont i mig, vill inte att det här ska vara sant. Vill för tusan inte stå vid Marias kista och gråta på fredag. vill inte, vill inte, vill inte.

Ska ta hand om mina känslor nu

/ A


Helt sjuk

Vad säger våran naturlärare då?
JO
att vi, både jag och anna, borde satsa på MVG i naturB!!!!!!

HELT OTROLIGT



LINNÉA


to much

Har för mycket känslor i min kropp just nu. Tror det kan vara en orsak varför jag mår så illa och maten dansar runt i magen, och åker upp & ner.

Känner mig jättearg på vissa människor och på vår orrättvisa värld, jätteavundssjuk på Malin som fick träffa Håkan Hellström idag, lite glad för jag fick starka vg-kvaliteér på nkBprov, väldigtstressad, men framförallt jätteledsen. Usch usch usch.
Tar och drar ett täcke över huvudet, men NAE just det! Måste ju lära mig hela geografin tills imorgon för att alla inte är så flitiga och inte gör allt i tid i denna fina värld. Älskar verkligen att göra allt i sista sekunden, blir alltid ett sånt himla bra jobb då. Kommer inte alls skämmas imorgon.

Som pricken över i:t har vi skolfoto imorgon :))))))))))

Vi hörs en dag då det inte blir lika mycket klag, jag behövde bara skriva av mig.

/ A

all these autumn leaves are yours tonight

Har haft lövkrig med b-friend idag. Jag vann nästan, haha. Jag låg inte alls underst, försvarslös och mulad av löv. hehehe men har haft en riktigt mysig dag med my one i varje fall!

Älskar att jag alltid får ta kort på min plutte :)


Jag längtar till nästa helg och till höstlovet. Då ska jag och mina flickor mysa. Nästa helg blir det myspys hos sarah d. finer och på höstlovet ska vi RIDA!

Kände faktiskt en enorm saknad efter att rida när jag gick förbi mitt gamla stall härom dagen. Saknar att mysa med hästarna, lyckas med någon man kämpat länge med, släppa allt o ja, underbart är det ju :)
Men brukar få sånt här ryck när jag slutat rida, sen när jag börjar igen tröttnar jag. Eller egentligen inte på att rida, utan på alla som inte kan prata om annat än hästar. Blir ju lätt lite utanför, eftersom jag inte direkt är världens hästtjej. Skönt det vore om alla bara åkte dit, fixade sin häst, pratade om annat och red! haha

Nu ska jag snart in i en dusch, få bort alla löv från håret, haha. Sen ikväll ska vi iväg på släktfest. Skönt att man har världens bästa kusiner och syslingar som kommer liva upp min kväll!

Puss osånt

/ A


ta min hand i ett iskallt ikea-land

Har egentligen en himlans massa borden, med det struntade jag i och tog en lång powerwalk istället. Måste erkänna att jag äääälskar känslan då kinderna blir precis kalla och rosiga, när man kan powerwalka i stor halsduk o vantar utan att bli för varm, när musiken dunkar i öronen, att näsan rinner av kyla och att låren blir iskalla. Borde (mm.. yttligare ett) komma ut oftare, det är ju faktiskt riktigt skönt!




Haha, tittade igenom fina bilder på Sarisen och mig från öland i sommras. Har nästan glömt att jag var lite brun en gång i tiden.


Men jaja, nu måste jag väl fixa lite på mitt rum! Har föresten bytt namn till Braceface idag :) eller njae, men fixat tandställning i överkäken idag! Såå är Ugly betty nr 2!


/ A. Braceface




hallå där köp blåbär

FAN vad jag suger på att uppa här då!
nästan att man kan döpa om bloggen till annas.blogg.se ....................... :(

nee, men det rullar på faktiskt. även att ingenting är sig likt..

roligaste ämnet för tillfället: naturB
hahahaha. fyfan
trodde man aldrig va
men håller väl i sig tills vi har prov eller så :D
det är väl mest instuderingsfrågorna som är kul, labbarna är ju inte det bästa....  MEN AAAA

blev en liten uppning av mig då!

va??? är det busvisslingar, jubel och applåder jag hör?
TACK

LOVE, L.


ph: JAG. pollen jag rider tisdagar 17.30 hahaha. men aa, skitstor är han IALLAFALL. lilla (eller a, stora...) victor

Can't you see that it's just raining, ain't no need to go outside










Fick springa till tandis förut i regnet, där jag skulle sätta in gummisnoddar mellan tänderna inför tandställningen nästa vecka. Sen när jag kom hem var jag blöt och kall så då kröp jag ner under filten med sjukligt god varm choklad och en bok! Borde väl egentligen läsa klart boken nu, eftersom det snart är analysdax, men fastnade här vid datorn nu.

Har studiedag, eller som vi på kunskap måste kalla det HEMSTUDIEdag. Måste ju plugga hemma då vi är lediga, meeen jag ska försöka plugga flitigt idag (halva dagen har redan gått och jag har inte gjort alls mycket) och sen ta det ledigt imorgon :)  får se hur det går med den saken..

Nu ska jag lyssna på fin musik och krypa ner med min bok igen,
hoppas ni har det fint!

/ A




min fina ängel

I fredags när vi planerade minnesstunden sprack det igen, nu kommer tårarna när som. Får en sån enorm smärta i hjärtat och sen brister det. Jag kanske har förstått nu? Fast nej, det är ju inte sant, det kan inte vara sant. Världen kan ju inte vara så sjukt orättvist.

Just nu har jag sån smärta inom mig att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Finns så mycket jag borde gjort, borde skulle uppskattat henne så mycket mer. Man borde aldrig ta någon för givet! Varför måste en fin människas liv tas bort bara för att jag ska förstå det är frågan..

Maria var ju världens snällaste på alla sätt och vis. Hon ska ju vara med och dela alla våra minnen sedan när vi blir äldre. Vi ska ju allihopa sitta och gå igenom allt fint vi gjort genom tiderna. Jag vill ju inte sitta utan henne NU och berätta allt vi gjort och jag vill framförallt inte köpa en blomma för hennes minnesstund nu!

Men nu är Du världens finaste ängel,
och jag hoppas att Du alltid kommer vara ängeln vid min sida.

Love Anna


sunday

Den här helgen har varit upp och ner. Från att vara bäst, till att bli värst och så har det hållt på.

I fredags blev det i alla fall en mysig fika med pojken min och sedan hem för myskväll hos moi. 
Ville egentligen bara ligga hemma hela dagen i lördags, men åkte istället iväg på vägarna med malin. Behövdes verkligen! Vi dunkade på musik så det dånade och jag släppte verkligen allt. ....och så köpte jag fina skor.
Malin lämnade mig sen hos Sarisen där Cicci, Linnea, Sarah och jag blev bjudna på middag. Kvällen blev FÖR bra. Mycket skratt, prat och gitarrspel. När klockan blev elva drog jag till Jakob och sov där till idag.
Och idag har jag övningskört till Linköping! Lilla jag körde i 100 km/h, haha sjukt.




/ A

RSS 2.0