ta min hand i ett iskallt ikea-land

Har egentligen en himlans massa borden, med det struntade jag i och tog en lång powerwalk istället. Måste erkänna att jag äääälskar känslan då kinderna blir precis kalla och rosiga, när man kan powerwalka i stor halsduk o vantar utan att bli för varm, när musiken dunkar i öronen, att näsan rinner av kyla och att låren blir iskalla. Borde (mm.. yttligare ett) komma ut oftare, det är ju faktiskt riktigt skönt!
Haha, tittade igenom fina bilder på Sarisen och mig från öland i sommras. Har nästan glömt att jag var lite brun en gång i tiden.


Men jaja, nu måste jag väl fixa lite på mitt rum! Har föresten bytt namn till Braceface idag :) eller njae, men fixat tandställning i överkäken idag! Såå är Ugly betty nr 2!


/ A. Braceface
Kommentarer
Postat av: LINNÉA

haha absolut INTE UGLY betty! snarare SNYGGA ANNA!

2010-10-14 @ 21:31:00
URL: http://orlinnea.blogg.se/
Postat av: Anonym

alltså du lägger upp på fb bilder som är sjuuuukt fula, sen så ser man att du har dessa bilder här som faktiskt är en aning bättre! TÖÖNT säger jag bara. du får skicka de bilderna. kräver. hahaha :D PUSS ÄLSKIS

2010-10-16 @ 09:36:04
URL: http://zaraz.devote.se/
Postat av: sara din bbf

okej kan typ inte skicka kommentarer? men ville bara säga att shiiit vad brun jag var <3 hallelujah!! och att du lägger upp fula bilder på fb sen så ser man att du har en aning bättre bilder här! TÖÖÖNT. säger jag bara. skicka bilder till mig!!! PUSSS OCH SCHLÄÄM

2010-10-16 @ 09:38:36
URL: http://zaraz.devote.se/
Postat av: Anonym

ja, jag skicka två kommentarer med flit. (nu tre)

2010-10-16 @ 09:39:28
URL: http://zaraz.devote.se/
Postat av: Maria

söt blogg

2010-10-16 @ 10:29:40
URL: http://ahomaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0